Youtube  A mund t�� na flas��sh p��r DASHURIN�� Dr. Shefqet Krasniqi

  HD
  0:44
  автор | дата 28.05.2012
  • 926832
  • 3721
  • 151
  Проголосовало пользователей: 3872
  http://www.thirrjaislame.com http://www.facebook.com/ThirrjaIslameofficial Lejohet shpërndarja e videos edhe nëpër akounte tjera por me kusht që MOS ti ndryshohet asgjë videos! ====================== Në këtë hadith flitet për vlerën e njërës prej lutjeve që bëhen në dhikrin e mëngjesit dhe mbrëmjes, dhe këtë e tregon shejhu i nderuar: Muhamed Husejn Jakub - Allahu e ruajt
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи
   • Alia8282 789998877a Alia8282 789998877a
   • Ali Ali Ali Ali
   • Владимир Максименко Владимир Максименко
    Киев
   • Deman Teplii Deman Teplii
    Минск
   • Татьяна Кокорева Татьяна Кокорева
    Сыктывкар
   • Василий Βоронин Василий Βоронин
    Нижневартовск
   • Дмитрий Викторович Дмитрий Викторович
    Сумы
   • Nur Chasanah Nur Chasanah
    Surabaya