Youtube  Ora 7 Agro: Kultivimi i aronisë në Kosovë 09.09.2016 Klan Kosova

  8:59
  автор | дата 09.09.2016
  • 27721
  • 49
  • 7
  Проголосовало пользователей: 56
  Çdo vit tregu botëror karakterizohet nga prurjet e reja në të gjitha fushat. Aronia është prurja më e re në tregun e pemëve. Përveç shijes fenomenale, frutat e saj sjellin mjaft përfitime për shëndetin e njeriut. Gazetari Kron Sadiku e ka përgatitur një storie për kultivimin e saj.
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.10.2016
  Gazetari Kron Sadiku, ka përgatitur një storie në verarinë "SefaWine" në qytetin e Rahovecit. Aty do të kuptoni për të gjitha hallkat e prodhimit nga vjelja e rrushit ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.07.2018
  Dibër- Shumë shqiptarë kanë lënë emigrimin dhe janë rikthyer në vendlindjen e tyre për të mos u kthyer më atje ku ishin. Një ndër ta është edhe Zija Keshi nga ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.01.2017
  Në storien e përgatitur nga gazetari Kron Sadiku do të mësoni për shartimin e pemëve në temperatura ekstreme. Shartimi zakonisht bëhet në temperatura mbi 0 ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.10.2016
  Gazetarja Shpresa Sekiraqa, ajo e cila na dërgon në rajonin e Dukagjinit, duke na sjell kështu më shumë informata rreth kultivimit të gështenjave në rajonin e ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2016
  Gazetari Kron Sadiku, ju sjell storien do të informoheni mbi teknikën e shartimit të mollës me anë të copave apo kalemave.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.05.2015
  Gjate kësaj storje do të informoheni rreth kultivimit të mjedrës dhe përfitimet ekonomike që sjellë kjo veprimtari. Storja është realizuar në fshatin Katunisht të ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.09.2015
  Shija e mrekullueshme dhe efektet e mira shëndetësore që na jep ky frut e bëjnë atë ndër frutat më të shtrenjta në treg. Kjo bimë shkurrore rritet nga 50 e deri ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.07.2018
  Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Aronia, i cilësuar si një prej frutave më të shëndetshëm, për shkak të efektive pozitive ndaj disa sëmundjeve ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.12.2016
  Kumbulla është një fryt i cili mund të konsumohet si i freskët, i përpunuar apo i tharë. Tradita që tregu kosovar ka me konsumimin e këtij fryti e rrit rëndësinë ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.09.2015
  Abdullah Krasniqi largohet nga Zvicra pas 25 vjetësh dhe kthehet për të punuar dhe jetuar në vendin e tij Maqitevë të Suharekës.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.05.2015
  Gazetari Kron Sadiku, na sjell edhe një storie nga fusha e agrikulturës duke na njoftuar rreth iniciativës së Consult Engineering dhe fushatës së tyre për ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 15.09.2016
  Gazetari Kron Sasiku sjellë pasionin e një djaloshi i quajtur Agon Krasniqi, e i cili merret me rritjen e pulave pikaloshe. Se për çfarë lloji pulash bëhet fjalë ju ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.05.2017
  Edhe pse po jetojmë në vitin 2017, me storien e Shpresës po kthehemi në vitet e 90-ta. Është fjala për storien e cila flet për një sallon bukurie që funksionon ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.06.2015
  Ndonjë film komedi apo ndonjë histori qesharake janë ato që të gjithëve na bëjnë të qeshim, por ekzistojnë njerëz të cilëve u mjafton një prekje dhe ata nuk ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.07.2016
  Prodhimi i paneleve solare tani ka filluar edhe në Kosovë. Kompania Jaha Energy, me një investim vetanak rreth 5 milion euro dhe e para e këtij lloji në Ballkan, ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.02.2017
  Është gazetari Kron Sadiku ai i cili sjell storien rreth fermës së thëllëzave. Nëpërmjet materialit të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku do të kuptoni se si ...
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи