Youtube  Dramatizimi lulja e kujtimit | kinematografia shqiptare

  1:20:26
  автор | дата 31.05.2018
  • 1358
  • 6
  • 0
  Проголосовало пользователей: 6
  SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw?view_as=subscriber DAILYMOTION: http://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptare VIMEO: https://vimeo.com/manage/videos VEOH: http://www.veoh.com/myprofile/videos FACEBOOK: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare/ FILMA SHQIPTARE; TEATER; DOKUMENTARE; VIZATIMORE; MUZIKE - FESTIVALE NE RTSH – ANKETA MUZIKORE; PRODHIM I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE” DHE “RTSH” TELEVIZIONI PUBLIK SHQIPTAR CDO GJE NGA ARTI SKENIK; PROFILE ARTISTESH TE NDRYSHEM SI DHE NJE VEND I VECANTE NGA KINEMAJA BOTERORE (FILMA KLASIKE ITALIANE DHE FRANCEZ) ____________________ NDALOHET PERDORIMI I KESAJ VIDEO NE KANALET E TJERA TE YOUTUBE. ABUZUESI DO TE BEHET REPORT DHE MASA E MARRE DO TE JETE DERI ATY NE MBYLLJEN PERFUNDIMISHT TE LLOGARISE ME YOUTUBE. JU LUTEM MERRINI SERIOZISHT LAJMERIMET TONA . FALEMINDERIT!!!
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.05.2018
  BEHUNI EDHE JU MIQ TE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" SUBSCRIBE KETU: YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRY... DAILYMOTION: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 15.06.2018
  Teatri iFierit.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.10.2015
  Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Pas marrëveshjes që u arrit të dielën në Bruksel, qeveria shqiptare ka ngritur grupin e punës që do të meret me ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.06.2018
  TEATRI "BYLIS" - FIER "Nje budalla e gjysem" SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.11.2016
  RADIO SKENA E VOGEL TE LINDET NJE NJERI I RI DRAMATIZIM SIPAS VEPRES SE MIGJENIT AKTORET SAFETE RUGOVA ,DIBRAN TAHIRI ,ÇUN LAJQI ...
  • СКАЧАТЬ
  MINUTA GAZMORE Shkeputur nga koncerti i madh i nderrimit te viteve `80-`90. _ SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.05.2018
  TEATRI NE RADIO "Prijesja e komiteve" - Interpretojne aktoret e Teatrit Popullor. SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: ...
  • СКАЧАТЬ
  Drame e Teatrit Popullor shfaqur ne TVSH .
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.07.2018
  Prodhim i vitit 1976 Kinostudio Shqiperia e Re https://sq.wikipedia.org/wiki/Tingujt_e_luft%C3%ABs https://www.facebook.com/TvKC.AL/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.03.2016
  Publisher: Produksioni Labia:https://www.facebook.com/labiaofficia...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.05.2018
  SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw?view_as=subscriber ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.05.2018
  SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw?view_as=subscriber ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.04.2018
  Teatri "Petro Marko" - Vlore Teater; Teater i vjeter; Teater Klasike Teatri Popullor; Teatri Kombetar Aktore te Teatrit Kombetar; Teatri ne Ekran _.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.06.2016
  http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Per dy jave pazari i Korçës do te jete edhe “Shtëpia e Bernarda ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.05.2018
  BEHUNI EDHE JU MIQ TE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" SUBSCRIBE!!! YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw; ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.01.2019
  "Familja e Peshkatarit" Teatri ne Radio.
  • СКАЧАТЬ
  TEATRI NE MIKROFON! "Fundi i nje komedie" nga Fadil Kraja. Regjisor: Vladimir Balla Interpretojne aktoret e teatrit "Petro Marko" - Vlore Agim Shuke; Fadil ...
  • СКАЧАТЬ
  TEATRI NE MIKROFON! Drama historike "Shtate shaljanet" e Ndreke Luces "A.P" me 5 akte dhe 7 tabllo Interpretojne aktoret e Teatrit Popullor. ndreke luca; loro ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 22.11.2016
  Shfaqja "Ella dhe Shega" ne Teatrin Oda.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.05.2018
  SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw?view_as=subscriber ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.05.2018
  SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw?view_as=subscriber ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.05.2018
  Teatri "Aleksander Moisiu" - Durres Mirush Kabashi SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.05.2018
  SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw?view_as=subscriber ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 17.07.2018
  YJE TE SKENES- PROFIL AKTOREJE MARTA BURDA. SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.06.2017
  Film Vizatimor Shqiptar - "Mullari qe vrapon" Përshkrimi: Nje djalosh i vogel sheh me habi nje mullar bari qe leviz. Ne kete levizje te çuditshme femija dyshon ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.07.2018
  1902 - 1980 Video simbolike ne kujtim te aktorit Mihal Stefa, mjeshter ne interpretimin e karaktereve. Lexoje profilin e plote ketu: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.02.2018
  Prodhim i vitit 1975 Kinostudio Shqiperia e Re https://sq.wikipedia.org/wiki/N%C3%AB_fillim_t%C3%AB_ver%C3%ABs https://www.facebook.com/TvKC.AL/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 17.05.2018
  SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw?view_as=subscriber ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.01.2019
  Teatri në Ekran "Kombëtar, Migjeni, A.Z. Çajupi, etj."
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.10.2015
  7NEWS - kanal informativ Shqiptar - Tring TV https://www.7news.tring.tv https://www.facebook.com/Tringnews7 https://www.youtube.com/TringNews7 Kanali ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.05.2018
  SUBSCRIBE KETU NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw?view_as=subscriber ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.03.2018
  Prokop Mima "Artist i merituar" ne rolin e Dom Markut tek drama "Cuca e maleve " te Loni Papes. (1920 – 1986) Prokop Mima "Artist i Merituar" lindi në Durrës ...
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи